17 november WaU-sessie Beleidskompas

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Webex

Maximaal 30 deelnemers

Het integraal afwegingskader voor beleid en regelgeving (IAK) helpt bij het maken van goede wetgeving en beleid. Dit gaat over in het Beleidskompas. Wat houdt het Beleidskompas precies in en waarom is het onlangs hernieuwd?

Het Beleidskompas: kompas voor betere wet- en regelgeving

In deze sessie gaat onder meer Abdel Ouarraki, coördinator Beleidskompas van J&V, in op wat het Beleidskompas betekent voor de uitvoering. 

Ook de relatie met ambtelijk vakmanschap en Werk aan Uitvoering komt ter sprake. Hoe anders wordt ons werk als de bedoeling van het IAK wordt uitgedragen en nageleefd? Op deze vraag proberen ze antwoord te geven. Dat doen ze door het doorlopen van de stappen van het IAK aan de hand van een casus. Tot welke oplossingen komen ze? En hoe is dit toepasbaar in je dagelijkse werk bij beleid of bij de uitvoering?

Meld je direct aan

Meld je snel aan want er kunnen maar maximaal 30 deelnemers meedoen.

Aanmelden WaU-sessie Beleidskompas