05 juni Dag van de Publieke Dienstverlening 2024

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Op 5 juni a.s. vindt voor de derde keer de Dag van de Publieke Dienstverlening plaats. Wat hebben we als ministeries en publieke dienstverleners de eerste 3 jaar gerealiseerd met het programma Werk aan Uitvoering? Denk bijvoorbeeld aan resultaten op het gebied van het verbeteren van beleidskwaliteit, vormgeven van dienstverlening op maat en aandacht voor statuur van de uitvoering? Op welke resultaten en lessen bouwen we voort en waar kunnen we van elkaar leren? Welke dilemma’s zien we nog?

Verwacht net als vorig jaar een dag om met publieke dienstverleners, beleidsmakers en politici in gesprek te gaan over het duurzaam verbeteren van de publieke dienstverlening. Het betrekken van het burger‐ en ondernemersperspectief in dienstverlening, beleid en uitvoering staat hierbij wederom centraal. We werken nu aan een actueel en praktijkgericht programma. Begin mei verwachten we programma en aanmeldmogelijkheid online te zetten. We houden je op de hoogte via de nieuwsbrief.


Nog even terugblikken op de Dag van 2023? Lees het magazine.

Heb je nog ideeën hoe we van de dag weer een succes kunnen maken? Mail dan je suggesties naar: wau@minszw.nl