23 april IBDS Café | Slimme gegevensdeling

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Kamer van Koophandel Amsterdam

Het IBDS Café organiseert samen met het Netwerk Publieke Dienstverleners (NPD) op 23 april van 14.00 tot 16.30 uur (met netwerkborrel) een sessie over gegevensdeling bij uitvoeringsorganisaties. Locatie Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Programma

Tijdens het interactieve programma kijken we naar knelpunten en naar mogelijke oplossingen op juridisch, ethisch en technisch vlak. Denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld het gebruik van PETS (Privacy Enhancing Technologies) om privacyvriendelijk gegevens te delen. Er worden praktijkvoorbeelden gedeeld, waar gaat het al goed, wat leren we ervan? Maar ook wat moet er nog gebeuren?

Meer informatie en aanmelden op de website van IBDS.