29 mei Bestuurdersdiner, Arbeidsmarktkrapte en continuïteit van dienstverlening

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Bussum

Meld je nu voor het interactieve bestuurdersdiner waar we in gesprek gaan met ervaringsdeskundigen over de continuïteit van dienstverlening bij de huidige arbeidsmarktkrapte. Hoe ga je als bestuurder, gemeentesecretaris of directeur om met de uitdagingen die de huidige arbeidsmarkt de gemeentelijke organisatie biedt? We gaan hierover in discussie. Er is veel ruimte om te netwerken en ervaringen te delen.

Op woensdagavond 29 mei vindt in Spant! in Bussum het tweede Bestuurdersdiner van dit jaar plaats. Tijdens dit diner staat de arbeidsmarktkrapte centraal. De tekorten aan personeel vormen een steeds groter risico voor de continuïteit van de gemeentelijke dienstverlening. Wat is jouw handelingsperspectief om goed om te gaan met de krappere arbeidsmarkt? Op deze avond krijg je een scherp macro-economisch inzicht van de arbeidsmarkt schaarste en mogelijke oplossingsrichtingen. Vervolgens gaan we met de deelnemers en ervaringsdeskundigen op zoek naar praktische oplossingen voor dit belangrijke vraagstuk.

Het diner vindt plaats op de avond voorafgaand aan de Dag van de Arbeidsmarkt die A&O fonds Gemeenten op 30 mei organiseert voor HR-professionals van gemeenten.

Meer informatie en aanmelden