19 september Workshop: Leadership and Change Management for Innovation

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Maastricht

Het European Institute of Public Administration (EIPA) organiseert meerdere workshops en webinars naar aanleiding van de vele interessante inzendingen voor de European Public Sector Awards (EPSA). Op 19 september is er een workshop over Leiderschap en innovatieve verandermanagement van de publieke sector in Maastricht.

Over de workshop

Deze workshop gaat dieper in op de essentiële leiderschapskwaliteiten en verandermanagementstrategieën die nodig zijn om innovatie binnen een organisatie te stimuleren. Deelnemers leren hoe ze teams kunnen inspireren en leiden door de onzekerheid van innovatieprojecten. Hoe ze weerstand tegen verandering kunnen beheersen en een cultuur creëren die creativiteit en aanpassingsvermogen bevordert.

Tijdens de sessie wordt gebruik gemaakt van casestudies, interactieve activiteiten en praktische hulpmiddelen om de deelnemers uit te rusten met de kennis om hun teams effectief naar innovatieve oplossingen te leiden.

Deze workshop heeft tot doel huidige en aspirant-leiders te voorzien van de essentiële strategieën en vaardigheden om veranderingen binnen hun organisaties te stimuleren en te beheren, en zo een cultuur van innovatie te bevorderen.

De workshop is gratis toegankelijk voor alle functionarissen uit de Europese publieke sector.

Meer informatie en aanmelden.