22 november Workshop: Behavioural Science to Foster Innovation

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Maastricht

Het European Institute of Public Administration (EIPA) organiseert meerdere workshops en webinars naar aanleiding van de vele interessante inzendingen voor de European Public Sector Awards (EPSA). Op 22 november is er een workshop over Gedragswetenschappen om innovatie te bevorderen te Maastricht.

Over de workshop

Deze workshop laat deelnemers kennismaken met de belangrijkste concepten van de gedragswetenschappen en hoe deze kunnen worden toegepast om innovatie in de publieke sector te bevorderen. Door menselijk gedrag en besluitvormingsprocessen te onderzoeken, zul je ontdekken hoe je vooroordelen kunt overwinnen die innovatie belemmeren, hoe je gebruikers en begunstigden van openbare diensten beter kunt begrijpen, en hoe je oplossingen kunt ontwerpen die effectiever worden overgenomen door het beoogde publiek.

Interactieve sessies bieden praktische ervaring met het toepassen van gedragsinzichten op innovatie-uitdagingen in de echte wereld.

De workshop is bedoeld om u kennis te laten maken met de concepten van gedragswetenschappen en hoe deze kunnen worden toegepast om een ​​cultuur van innovatie in de publieke sector te bevorderen.

De workshop is gratis toegankelijk voor alle functionarissen uit de Europese publieke sector.

Meer informatie en aanmelden.