Podcast Dag van de Publieke Dienstverlening

Donderdag 23 juni was de eerste Dag van de Publieke Dienstverlening. Podcasters Martijn Grimmius en Otto Thors blikten aan het eind van deze dag terug.

Hoe geven we de komende jaren invulling aan de dienstverlening van de overheid? Hoe behouden we wat goed gaat en verbeteren we wat nodig is? Er werd op de Dag van de Publieke Dienstverlening gesproken over thema’s als vertrouwen, maatwerk en rechtvaardigheid.

Martijn en Otto spraken aan het eind van deze dag met onder meer Arron Bell, bestuurder bij het CAK en bestuurlijk trekker van de Dag van de Publieke Dienstverlening en Harmen Harmsma, directeur-generaal van DUO en Don Ceder, Tweekamerlid voor de ChristenUnie. Ook spraken ze met Maartje Kemme (ministerie van SZW) en Paul Rotteveel (SVB) over de sessies die ze deze dag gaven.

Beluister deze aflevering

Je vindt deze aflevering op Apple Podcasts en Spotify.