Congres Mens Centraal: vertrekpunt voor communicatie en dienstverlening

Op donderdag 8 september 2022 vindt het congres ‘Mens Centraal: vertrekpunt voor communicatie en dienstverlening’ plaats in Amersfoort. De Rijtuigenloods aldaar is dan het decor voor een programma vol inspiratie, ideeën en verhalen over: hoe stel je mensen centraal in overheidscommunicatie en -dienstverlening? Met de juiste handvatten kun je echt het verschil maken in het leven van mensen. Er zijn lezingen, een paneldiscussie, workshops en een netwerkborrel.

Het congres is tevens de afsluiting van vier jaar Mens Centraal als zelfstandig overheidsbreed programma. Maar het gedachtengoed, de werkwijze en ontwikkelde methodiek gaan door, onder andere in het programma Werk aan Uitvoering

Waar: de Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61 in Amersfoort (op loopafstand van het NS-station).

Wanneer: donderdag 8 september 2022 van 10.00-16.00 (met aansluitend een borrel).

Voor wie: of je nu bestuurder, communicatieadviseur of baliemedewerker bent. Iedereen die bij de overheid werkt in het veld van communicatie en/of dienstverlening is welkom.

Meer informatie

Bezoek de website van Mens Centraal voor meer informatie: Congres Mens Centraal: vertrekpunt voor communicatie en dienstverlening | Over ons | Programma Mens Centraal.