Route naar Werk aan Uitvoering

Routebeschrijving met de auto, te voet en het openbaar vervoer naar het bezoekadres van de programmadirectie Werk aan Uitvoering (WaU).

Neem uw legitimatiebewijs mee

De programmadirectie WaU is ondergebracht bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vraagt bezoekers in alle gevallen een geldig legitimatiebewijs te tonen bij binnenkomst. Neem daarom uw legitimatiebewijs mee!

Met het openbaar vervoer

De programmadirectie Werk aan Uitvoering is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Den Haag Centraal is het eindpunt van treinen uit de richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Op dit station stopt ook een groot aantal trams en bussen.

Voor actuele reisinformatie kunt u bijvoorbeeld terecht op de websites van de betreffende vervoersbedrijven:

Looproute

Vanaf Den Haag Centraal volgt u de looproute richting het centrum van Den Haag. U slaat linksaf en wandelt naast het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties langs het gebouw richting Schedeldoekshaven. U slaat rechtsaf de Schedeldoekshaven op. En steekt het zebrapad over en wandelt onder het viaduct door. De hoofdingang Noord van het Terminalgebouw bevindt zich in het midden van de Schedeldoekshaven 131. Dus niet naar hoofdingang Zuid. 

Per auto

Uit de richtingen Amsterdam en Rotterdam

Volg de A4 richting Prins Clausplein. Daarna afslaan naar de A12 richting Den Haag centrum. Vervolgens routebeschrijving zoals vanuit Utrecht.

Uit de richting Utrecht

Volg de A12 tot het Prins Clausplein. Daarna doorrijden richting Den Haag centrum. Vervolgens afslag Den Haag centrum (afrit 2) nemen.

Aan het einde van de afslag linksaf en dan het Prins Bernardviaduct op. Bij de afrit links voorsorteren en bij de stoplichten aan het eind van het viaduct een U-bocht linksom maken. Rij de ventweg op (neem dus niet de oprit van het viaduct) en volg de borden 'Helicon'. Links onder het Bernhardviaduct door, de Oranje Buitensingel op. Bij de 2e mogelijkheid links de brug over en direct weer links. De ingang van de parkeergarage Helicon bevindt zich dan rechts vlak voor het tramviaduct.

Of u kunt ook betaald parkeren in de dichtstbijzijnde parkeergarage: Q-Park - CS - New Babylon.